• +30 2312 200 400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΔΕΥ - ΠΑΡ 9:00 - 17:30

Νέα και Δημοσιεύσεις

Επιχειρηματικά / Οικονομικά / Φορολογικά

Άνοδο στις εξαγωγές της Βουλγαρίας στην ΕΕ το Α εξάμηνο του 2018
Άνοδο στις εξαγωγές της Βουλγαρίας στην ΕΕ το Α εξάμηνο του 2018

Άνοδο στις εξαγωγές της Βουλγαρίας στην ΕΕ το Α εξάμηνο του 2018

Το διάστημα Ιανουάριο-Ιούλιο του 2018, οι εξαγωγές της Βουλγαρίας προς την ΕΕ αυξήθηκαν 10,8% σε ετήσια βάση σε 21,61 δισ. BGN, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής(NSI).

Οι εξαγωγές τροφίμων και κτηνοτροφικών προϊόντων αυξήθηκαν κατά 31,2%, ακολουθούμενες από μη βρώσιμες πρώτες ύλες, εξαιρουμένων των καυσίμων, κατά 26,8%, ενώ μείωση σημειώθηκε μόνο στα ορυκτά καύσιμα, τα λιπαντικά και τα συναφή προϊόντα (7,8%).

Στους επτά μήνες, οι εισαγωγές από χώρες της ΕΕ έφθασαν τα 23,4 δισ. BGN, ήτοι 11% περισσότερα από την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Τον Ιούλιο μόνο, οι εξαγωγές της Βουλγαρίας στις χώρες της ΕΕ αυξήθηκαν κατά 11,8% σε 3,51 δισ. BGN, ενώ οι εισαγωγές αυξήθηκαν κατά 18,7% σε 3,57 δισ. BGN.

GO 10% Tax Rate NOW

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εντός 24 ωρών ένας οικονομικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.


Access a Low Tax World within EU

ΔΩΡΕΑΝ 1 ώρα Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ; Θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις ; Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στη Βουλγαρία ; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WE MAKE TAXES LESS TAXING

Όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης.
Η TaxManagement δεν έχει σαν στόχο να προτρέψει τους Έλληνες επενδυτές & επιχειρηματίες να μεταφερθούν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδος και ούτε τους προτείνει κάτι τέτοιο. Στόχος είναι η ενημέρωση όσων επιθυμούν να έχουν δραστηριότητα και εκτός Ελλάδος, μέσα στα πλαίσια της επιχειρηματικής τους πολιτικής, ή/και αυτούς που ήδη δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος και θέλουν έγκυρη, άμεση. έγκαιρη και νομικά κατοχυρωμένη υποστήριξη.