• +30 2312 200 400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΔΕΥ - ΠΑΡ 9:00 - 17:30

Νέα και Δημοσιεύσεις

Επιχειρηματικά / Οικονομικά / Φορολογικά

Ryanair : Ξεκινάει πτήσεις από Σόφια προς Κρήτη
Ryanair : Ξεκινάει πτήσεις από Σόφια προς Κρήτη

Ryanair : Ξεκινάει πτήσεις από Σόφια προς Κρήτη

Απευθείας πτήσεις από τη Σόφια προς το Ελληνικό νησί της Κρήτης θα πραγματοποιούνται από την αεροπορική εταιρεία Ryanair από τον Απρίλιο του 2019. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα προς το αεροδρόμιο των Χανίων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ryanair.

Προς το παρόν, το μόνο ελληνικό αεροδρόμιο στο οποίο η Ryanair πραγματοποιεί πτήσεις από Σόφια προς Ελλάδα, είναι αυτό της Αθήνας.

GO 10% Tax Rate NOW

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εντός 24 ωρών ένας οικονομικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.


Access a Low Tax World within EU

ΔΩΡΕΑΝ 1 ώρα Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ; Θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις ; Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στη Βουλγαρία ; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WE MAKE TAXES LESS TAXING

Όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης.
Η TaxManagement δεν έχει σαν στόχο να προτρέψει τους Έλληνες επενδυτές & επιχειρηματίες να μεταφερθούν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδος και ούτε τους προτείνει κάτι τέτοιο. Στόχος είναι η ενημέρωση όσων επιθυμούν να έχουν δραστηριότητα και εκτός Ελλάδος, μέσα στα πλαίσια της επιχειρηματικής τους πολιτικής, ή/και αυτούς που ήδη δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος και θέλουν έγκυρη, άμεση. έγκαιρη και νομικά κατοχυρωμένη υποστήριξη.