• +30 2312 200 400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΔΕΥ - ΠΑΡ 9:00 - 17:30

Νέα και Δημοσιεύσεις

Επιχειρηματικά / Οικονομικά / Φορολογικά

Reuters: Κομισιόν και Ιταλία εξετάζουν την κατάσταση των ιταλικών τραπεζών
Reuters: Κομισιόν και Ιταλία εξετάζουν την κατάσταση των ιταλικών τραπεζών

Reuters: Κομισιόν και Ιταλία εξετάζουν την κατάσταση των ιταλικών τραπεζών

Την κατάσταση της Banca Monte dei Paschi di Siena και άλλων ιταλικών τραπεζών, συζήτησαν αξιωματούχοι της ΕΕ στη διάρκεια συναντήσεων-ρουτίνας με τις ιταλικές αρχές αυτή την εβδομάδα, όπως δήλωσαν δύο πηγές στο Reuters.

"Η Κομισιόν παρακολουθεί στενά την επίδραση της αύξησης του κενού στην απόδοση μεταξύ του ιταλικού και του γερμανικού ομολόγου στις ιταλικές τράπεζες", ανέφερε πηγή της Κομισιόν, προσθέτοντας ότι η Τράπεζα της Ιταλίας σχεδιάζει να εκδώσει μια αξιολόγηση για την επίδραση των αποδόσεων.

"Στη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Ιταλία, αξιωματούχοι της ΕΕ συζήτησαν την κατάσταση της MPS και άλλων τραπεζών", πρόσθεσε ιταλική κυβερνητική πηγή.

GO 10% Tax Rate NOW

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εντός 24 ωρών ένας οικονομικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.


Access a Low Tax World within EU

ΔΩΡΕΑΝ 1 ώρα Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ; Θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις ; Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στη Βουλγαρία ; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WE MAKE TAXES LESS TAXING

Όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης.
Η TaxManagement δεν έχει σαν στόχο να προτρέψει τους Έλληνες επενδυτές & επιχειρηματίες να μεταφερθούν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδος και ούτε τους προτείνει κάτι τέτοιο. Στόχος είναι η ενημέρωση όσων επιθυμούν να έχουν δραστηριότητα και εκτός Ελλάδος, μέσα στα πλαίσια της επιχειρηματικής τους πολιτικής, ή/και αυτούς που ήδη δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος και θέλουν έγκυρη, άμεση. έγκαιρη και νομικά κατοχυρωμένη υποστήριξη.