• +30 2312 200 400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΔΕΥ - ΠΑΡ 9:00 - 17:30

Νέα και Δημοσιεύσεις

Επιχειρηματικά / Οικονομικά / Φορολογικά

ΔΝΤ: Η Βρετανία θα έχανε 6% του ΑΕΠ με ένα άτακτο Brexit
ΔΝΤ: Η Βρετανία θα έχανε 6% του ΑΕΠ με ένα άτακτο Brexit

ΔΝΤ: Η Βρετανία θα έχανε 6% του ΑΕΠ με ένα άτακτο Brexit

6% του ΑΕΠ με ένα άτακτο Brexit

Το ΔΝΤ ανέφερε σε έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα ότι η εξασφάλιση μιας εμπορικής συμφωνίας θα μείωνε σχεδόν κατά το ήμισυ τις οικονομικές επιπτώσεις από τα εμπορικά εμπόδια και τη μείωση των ξένων επενδύσεων.

«Σε ένα σενάριο στο οποίο το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πραγματοποιούν εμπορικές συναλλαγές με βάση τους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, το επίπεδο της παραγωγής αναμένεται να υποχωρήσει 5% ως 8% σε σχέση με ένα σενάριο χωρίς Brexit, με μέση πρόβλεψη το 6%», αναφέρει το ΔΝΤ.

Η Τερέζα Μέι είναι υπέρ μιας μεταβατικής συμφωνίας η οποία θα διατηρήσει το ελεύθερο εμπόριο στα αγαθά, αν και όχι στις υπηρεσίες, ενώ παράλληλα θα επιτρέψει τον έλεγχο της μετανάστευσης από την ΕΕ.

Το ΔΝΤ υπολογίζει ότι μια τέτοιου είδους εμπορική συμφωνία θα μείωνε το βρετανικό ΑΕΠ κατά 2,5% με 4% έναντι ενός σεναρίου παραμονής στην ΕΕ.

reuters/Yuri Gripas

GO 10% Tax Rate NOW

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εντός 24 ωρών ένας οικονομικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.


Access a Low Tax World within EU

ΔΩΡΕΑΝ 1 ώρα Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ; Θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις ; Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στη Βουλγαρία ; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WE MAKE TAXES LESS TAXING

Όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης.
Η TaxManagement δεν έχει σαν στόχο να προτρέψει τους Έλληνες επενδυτές & επιχειρηματίες να μεταφερθούν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδος και ούτε τους προτείνει κάτι τέτοιο. Στόχος είναι η ενημέρωση όσων επιθυμούν να έχουν δραστηριότητα και εκτός Ελλάδος, μέσα στα πλαίσια της επιχειρηματικής τους πολιτικής, ή/και αυτούς που ήδη δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος και θέλουν έγκυρη, άμεση. έγκαιρη και νομικά κατοχυρωμένη υποστήριξη.