• +30 2312 200 400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΔΕΥ - ΠΑΡ 9:00 - 17:30

20 Χρόνια Επιτυχίες

Εγγυημένα και Αξιόπιστα

Ιστορία

20 χρόνια Εμπειρία και Εξυπηρέτηση

Ιούνιος 1998

Ίδρυση της Εταιρίας

TaxManagement Ίδρυση

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέχουμε την υπηρεσία του Διεθνούς Φορολογικού Σχεδιασμού ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε επαφές και ξεκινάμε την δημιουγία δικτύου συνεργατών στον κλάδο των Συμβούλων Επιχειρήσεων.

Ιούνιος 1998

Νοέμβριος 1998

Snet IT Services

Ίδρυση της θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου, με αντικείμενο την παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης Δικτυακών Υποδομών και  σήμερα ως Acronis MSP και Cloud υπηρεσιών.

Snet IT Services

Απρίλιος 2004

Μετεγκατάσταση

TaxManagement Ίδρυση

Μετεγκατάσταση της εταιρίας στην Σόφια, Βουλγαρία σε ιδιόκτητα κτίρια 500 τ.μ.

Απρίλιος 2004

Ιούνιος 1998

TM Νομικές Υπηρεσίες

ΤΜ Νομικές Υπηρεσίες και Συμβουλές Ίδρυση

Ίδρυση της τρίτης θυγατρικής εταιρίας του Oμίλου, με σκοπό την παροχή Επιχειρησιακών Νομικών Συμβουλών στην Ν. Ευρώπη.

2018

ΣΗΜΕΡΑ !!!

Σήμερα διαθέτουμε το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, με εσωτερικά τμήματα λογιστικών, φορολογικών, αναπτυξιακών και νομικών υπηρεσιών.

2018

ΕγγύησηΕχεμύθειαΑξιοπιστίαΕμπειρία

Τελευταία Νέα

Όμιλος TM

Οι εταιρίες του Ομίλου έχουν ως μοναδικό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με στόχο την επίτευξη των στόχων σας. Ξέρουμε να ακούμε και να επεξεργαζόμαστε ενδελεχώς τις ανάγκες σας, βρίσκοντας πάντα την κατάλληλη λύση και όλα τα τεχνικά μέσα για την άρτια υλοποίησή των νέων εμπορικών και επενδυτικών σας σχεδίων.


Snet IT Services

Acronis MSP, με αντικείμενο την παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης Δικτυακών Υποδομών και Cloud υπηρεσιών.

Access a Low Tax World within EU

ΔΩΡΕΑΝ 1 ώρα Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ; Θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις ; Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στη Βουλγαρία ; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WE MAKE TAXES LESS TAXING

Όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης.
Η TaxManagement δεν έχει σαν στόχο να προτρέψει τους Έλληνες επενδυτές & επιχειρηματίες να μεταφερθούν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδος και ούτε τους προτείνει κάτι τέτοιο. Στόχος είναι η ενημέρωση όσων επιθυμούν να έχουν δραστηριότητα και εκτός Ελλάδος, μέσα στα πλαίσια της επιχειρηματικής τους πολιτικής, ή/και αυτούς που ήδη δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος και θέλουν έγκυρη, άμεση. έγκαιρη και νομικά κατοχυρωμένη υποστήριξη.