• +30 2312 200 400
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΔΕΥ - ΠΑΡ 9:00 - 17:30

Γνωρίστε την ομάδα μας

Εμπειρία και Τεχνογνωσία

Ανώτερη Διοίκηση

Τα στελέχη μας έχουν πολυετή εμπειρία στην ίδρυση, λειτουργία, εγκατάσταση και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με αποτέλεσμα να σας εγγυόμαστε Επιστροφή Χρημάτων στην περίπτωση που δεν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης που θα σας δοθεί αφού γίνει ενδελεχείς καταγραφή των αναγκών σας. 

Δημήτρης Ευταξίας
Δημήτρης Ευταξίας/ CEO & Founder /
Δημήτρης Ευταξίας
Δημήτρης Ευταξίας/ CEO & Founder /
Όλα πρέπει να γίνονται πάντα έγκαιρα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Σεβασμός προς τους πελάτες αλλά και προς τους ανταγωνιστές. Να ακούτε πάντα αυτό που οι άλλοι έχουν να πούνε και μην κάνετε ποτέ διακρίσεις.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας στελεχώνεται από υπαλλήλους και συνεργάτες πλήρους απασχόλησης που εδρεύουν στα πολυτελή γραφεία μας στη Σόφια. Με μεγάλη εμπειρία σε τομείς όπως η σύσταση εταιριών, η λογιστική, η βελτιστοποίηση φόρων, ο συντονισμός χρηματοδότησης, η νομοθεσία και οι λύσεις πληροφορικής, η ομάδα είναι πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Οι  1500 πελάτες μας σε όλο τον κόσμο μπορούν να το αποδείξουν.

Μαρία Πάτση
Μαρία ΠάτσηCOD
Μαρία ΠάτσηCOD
Organising procedures and supporting clients in every step.
Ευγενία Ρομπέση
Ευγενία ΡομπέσηAdministrative Assistant
Ευγενία Ρομπέση
Ευγενία ΡομπέσηAdministrative Assistant
Skilled in Business Planning, Customer Relationship Management

Georgi Yanakiev
Georgi YanakievSenior Accountant
Georgi YanakievSenior Accountant
Daniela Davcheva
Daniela DavchevaSofia Administration
Daniela Davcheva
Daniela DavchevaSofia Administration
Administrative Office Manager with a demonstrated history of working in the financial services industry.

Ιωάννης Τριανταφύλλου
Ιωάννης ΤριανταφύλλουAthens Sales
Ιωάννης ΤριανταφύλλουAthens Sales
Manager for Athens Sales

Access a Low Tax World within EU

ΔΩΡΕΑΝ 1 ώρα Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ; Θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις ; Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στη Βουλγαρία ; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WE MAKE TAXES LESS TAXING

Όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης.
Η TaxManagement δεν έχει σαν στόχο να προτρέψει τους Έλληνες επενδυτές & επιχειρηματίες να μεταφερθούν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδος και ούτε τους προτείνει κάτι τέτοιο. Στόχος είναι η ενημέρωση όσων επιθυμούν να έχουν δραστηριότητα και εκτός Ελλάδος, μέσα στα πλαίσια της επιχειρηματικής τους πολιτικής, ή/και αυτούς που ήδη δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος και θέλουν έγκυρη, άμεση. έγκαιρη και νομικά κατοχυρωμένη υποστήριξη.