• +30 2312 200 400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΔΕΥ - ΠΑΡ 9:00 - 17:30

Δρούμε τοπικά για Επιχειρήσεις Εκτός Συνόρων


Φόρμα ΕπικοινωνίαςΕκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε ΜΟΝΟ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ
παρακαλώ εισάγετε το επώνυμο σας...
παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας...
παρακαλώ εισάγετε το σταθερό τηλέφωνο σας...
παρακαλώ εισάγετε το κινητό τηλέφωνο σας...
λάθος διεύθυνση mail...
παρακαλώ κάντε μια επιλογή...
παρακαλώ εισάγετε το θέμα...
παρακαλώ εισάγετε το θέμα ...
Σε περίπτωση ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ
η φόρμα ΔΕΝ μπορεί να υποβληθεί
Invalid Input

Το τμήμα Διεθνούς Φορολογικού Σχεδιασμού της TaxManagement έχει στελέχη με πολυετή εμπειρία στην ίδρυση, λειτουργία, εγκατάσταση και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με αποτέλεσμα να σας εγγυάται Επιστροφή Χρημάτων στην περίπτωση που δεν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης που θα σας δοθεί αφού γίνει ενδελεχείς καταγραφή των αναγκών σας.

Η TaxManagement απαρτίζεται από στελέχη με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των χρηματοοικονομικών καθώς και από πολυπληθές Νομικό Τμήμα με κάλυψη σε 9 χώρες.

Ο βασικός λόγος της ανάπτυξης του Ομίλου είναι η απόλυτη και η εγγυημένη εχεμύθεια που δείχνουμε στους πελάτες μας σε κάθε τους βήμα.

Ρωτήστε τους πελάτες μας !!!

  • αξιοπιστία & τεχνογνωσία;
  • εχεμύθεια & εμπιστοσύνη;
  • εμπειρία & αποτελεσματικότητα;
  • ευελιξία & ταχύτητα;
  • επιτυχία & κερδοφορία;
  • νομική κατοχύρωση;

Access a Low Tax World within EU

ΔΩΡΕΑΝ 1 ώρα Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ; Θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις ; Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στη Βουλγαρία ; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WE MAKE TAXES LESS TAXING

Όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης.
Η TaxManagement δεν έχει σαν στόχο να προτρέψει τους Έλληνες επενδυτές & επιχειρηματίες να μεταφερθούν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδος και ούτε τους προτείνει κάτι τέτοιο. Στόχος είναι η ενημέρωση όσων επιθυμούν να έχουν δραστηριότητα και εκτός Ελλάδος, μέσα στα πλαίσια της επιχειρηματικής τους πολιτικής, ή/και αυτούς που ήδη δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος και θέλουν έγκυρη, άμεση. έγκαιρη και νομικά κατοχυρωμένη υποστήριξη.