Σύσταση Νέας Εταιρίας στη Βουλγαρία 

TaxCompany Formation

Η TaxManagement με την υπηρεσία TaxCompany Formation παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα ίδρυσης νέων εταιριών στη Βουλγαρία, οποιασδήποτε νομικής μορφής, σύμφωνα με τις επενδυτικές & εμπορικές τους ανάγκες. Η TaxManagement αναλαμβάνει με ταυτόχρονη νομική κάλυψη σε όλα τα επίπεδα και στάδια, να διεκπεραιώσει επιτυχώς όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες, να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες καταχωρίσεις και εγγραφές στο Μητρώο BULSTAT και στον Εθνικό Οργανισμό Εσόδων, με στόχο ο πελάτης να παραλάβει μία εταιρία καθόλα ΝΟΜΙΜΗ και έτοιμη προς λειτουργία.

Ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύστασης νέας εταιρίας είναι δύο ( 2 ) εβδομάδες και το ελάχιστο απαιτούμενο από το Νόμο εγκεκριμένο κεφάλαιο είναι 1 EURO (2 LEV). Η Βουλγαρική Νομοθεσία δίνει τη δυνατότητα επιλογής ονόματος της αρεσκείας σας και απαιτεί έναν (1) τουλάχιστο μέτοχο για τη σύσταση μιας νέας εταιρίας, με την υποχρέωση η έδρα της εταιρίας να είναι σε οποιαδήποτε πόλη της Βουλγαρίας, με τη δυνατότητα όμως, η διεύθυνση διοικήσεως να είναι διαφορετική από αυτή της έδρας.

Εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα & νομικά κατοχυρωμένα

Επιπλέον η TaxManagement, συνδυάζοντας τα φορολογικά πλεονεκτήματα των διαφόρων χωρών και τις συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας και με ταυτόχρονη μελέτη ενός ορθολογικού φορολογικού σχεδιασμού, παρέχει τη δυνατότητα ίδρυσης & εγγραφής νέων onshore εταιρών στη Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Ελβετία, Δανία, Χονκ Κονγκ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σιγκαπούρη, Λουξεμβούργο, Μάλτα αλλά και offshore εταιριών στις Σεϋχέλλες,Cayman Islands,Λιχτενστάιν, Μπελίζ (Belize), Βρετανικές Παρθένες Νήσοι (BVI), Delaware, Γιβραλτάρ, Guernsey, Isle of Man, Jersey, Λιβερία, Marshall Islands, Νησιά Μαυρίκιου, Παναμάς και σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο τη μεγιστοποίηση της καθαρής απόδοσης των επενδύσεων και των λειτουργικών κερδών των πελατών της και φυσικά πάντοτε μέσα στα νόμιμα πλαίσια.

Ειδικά για τη σύσταση νέας εταιρίας στη Βουλγαρία, επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα και ξεκινήστε ΑΜΕΣΑ τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

επιλέξτε και ξεκινήστε αμέσως......Με Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Βασικό Πακέτο Σύστασης Νέας Εταιρίας στη Βουλγαρία   OnLine Πακέτο Σύστασης Εταιρίας στη Βουλγαρία    Μίσθωση Εταιρίας στη Βουλγαρία     Πλήρες Πακέτο Σύστασης Νέας Εταιρίας στη Βουλγαρία     Άμεσο Πακέτο Σύστασης Νέας Εταιρίας στη Βουλγαρία  
          
Συγκριτικός Πίνακας Πακέτων Σύστασης Νέας Εταιρίας

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

ΚΥΛΙΣΗ ΠΑΝΩ