• +30 2312 200 400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΔΕΥ - ΠΑΡ 9:00 - 17:30

Άμεση Λειτουργία

Τιμολόγηση την ίδια μέρα

Συγκριτικός Πίνακας για Σύσταση Νέας Εταιρίας στη Βουλγαρία
Συγκριτικός Πίνακας για Σύσταση Νέας Εταιρίας στη Βουλγαρία

Δείτε αναλυτικά τις διαφορές των Πακέτων Σύστασης Νέας Εταιρίας στη Βουλγαρία και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.
Όλα τα πακέτα συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και προσφέρονται πάντα με την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων της TaxManagement.


Βασικό Πακέτο Σϋστασης Εταιρίας στη Βουλγαρία
Βασικό Πακέτο Σϋστασης Εταιρίας στη Βουλγαρία

Το αρχικό πακέτο σύστασης νέας εταιρείας στη Βουλγαρία.
Ελάτε σε ένα σύγχρονο κόσμο συναλλαγών και χαμηλής φορολογίας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Με την υπηρεσία αυτή προσφέρουμε την δυνατότητα εγγραφής μίας εταιρείας στη Βουλγαρία  σε ΜΟΛΙΣ 4 μέρες από την υπογραφή των απαραίτητων ιδρυτικών εγγράφων. Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνεται...


Αγορά Έτοιμης Εταιρίας στη Βουλγαρία
Αγορά Έτοιμης Εταιρίας στη Βουλγαρία

Αγοράστε μία Έτοιμη Εταιρεία στη Βουλγαρία και τιμολογήστε μέσα σε 4 ώρες.
Η TaxManagement με την υπηρεσία αυτή προσφέρει σε όσους πελάτες επιλέξουν αυτό το πακέτο, τη δυνατότητα Άμεσης Λειτουργίας μίας νέας εταιρείας στη Βουλγαρία, η οποία μπορεί να τιμολογήσει και να έχει συναλλαγές μέσα σε μόλις 4 ώρες !!!
Οι εταιρείες είναι προ εγγεγραμμένες χωρίς κάποια κίνηση και ΧΩΡΙΣ Φορολογικές Υποχρεώσεις.


Πλήρες Πακέτο Σύστασης Εταιρίας στη Βουλγαρία
Πλήρες Πακέτο Σύστασης Εταιρίας στη Βουλγαρία

Το μοναδικό πακέτο σύστασης νέας εταιρείας στη Βουλγαρία το οποιό σας δίνει την δυνατότητα της πλήρους Έναρξης της εταιρείας σας, χωρίς να χρειάζεται η φυσική σας παρουσία στη Βουλγαρία.
Στο πακέτο περιλαμβάνονται ΟΛΕΣ οι διαδικασίες, τόσο φορολογικές όσο και Τραπεζικές ώστε με το πέρας των εργασιών να έχετε μία...


ΕγγύησηΕχεμύθειαΑξιοπιστίαΕμπειρία

Τελευταία Νέα

Όμιλος TM

Οι εταιρίες του Ομίλου έχουν ως μοναδικό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με στόχο την επίτευξη των στόχων σας. Ξέρουμε να ακούμε και να επεξεργαζόμαστε ενδελεχώς τις ανάγκες σας, βρίσκοντας πάντα την κατάλληλη λύση και όλα τα τεχνικά μέσα για την άρτια υλοποίησή των νέων εμπορικών και επενδυτικών σας σχεδίων.


Snet IT Services

Acronis MSP, με αντικείμενο την παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης Δικτυακών Υποδομών και Cloud υπηρεσιών.

Access a Low Tax World within EU

ΔΩΡΕΑΝ 1 ώρα Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ; Θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις ; Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στη Βουλγαρία ; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WE MAKE TAXES LESS TAXING

Όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης.
Η TaxManagement δεν έχει σαν στόχο να προτρέψει τους Έλληνες επενδυτές & επιχειρηματίες να μεταφερθούν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδος και ούτε τους προτείνει κάτι τέτοιο. Στόχος είναι η ενημέρωση όσων επιθυμούν να έχουν δραστηριότητα και εκτός Ελλάδος, μέσα στα πλαίσια της επιχειρηματικής τους πολιτικής, ή/και αυτούς που ήδη δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος και θέλουν έγκυρη, άμεση. έγκαιρη και νομικά κατοχυρωμένη υποστήριξη.